Työskentelemme yhteistyössä
maailman johtavien
laivanrakentajien kanssa

Lue lisää »

Mitä me teemme

Top-Engineering
– risteilyalusten sisustusasennuksen luottokumppani

Top-Engineering Oy on ammattitaitoinen ja luotettu risteilyalusten sisustuksen asennus- ja projektinjohtoyritys. Olemme kartuttaneet lähes 30 vuoden kokemuksen risteilyalusten sisustusasennuksista ja projektinjohdosta. Työskentelemme yhteistyössä maailman johtavien laivanrakentajien kanssa telakoilla ympäri maailman, kuten Meyer (Suomi), STX Europe (Suomi), Aker Yards (Suomi), Grand Bahama Shipyard (Bahama), Sembawang Shipyard (Singapore), and Navantia Shipyard (Espanja), MV Werften (Saksa), Damen Shipyard (Ranska) ja Sembcorp Tuas Duas Shipyard (Singapore).

Lue lisää meistä »

Yritys

Toimimme suurimpien laivanrakentajien kanssa ympäri maailman

Päätoimipaikkamme on Turussa mutta toimimme suurimpien laivanrakentajien kanssa ympäri maailman. Työmme alihankkijana johtavien laivanrakentajien kanssa viimeisten 20 vuoden aikana on antanut kokemusta ja taitoja johtaa maailman suurimpia risteilyalusten sisustusasennusprojekteja.

Arvojamme ovat vastuullisuus, laatu, tiimityö ja johtajuus. Näille perustuksille rakennamme oman ja asiakkaidemme menestyksen. Otamme vastuun, toimitamme laadukasta työnjälkeä sovitussa aikataulussa, rakennamme parhaat tiimit ja johdamme huolella ja välittävästi.

Lue lisää »

Lähes 30 vuoden kokemus
risteilyalusten sisustusasennuksista
ja projektinjohdosta

Referenssit »

2024 Kevät

Kesä lähestyy ja Top-Engineeringin tiimissa pitää kiirettä. Pandemian jälkeisten vuosien aikana meidän tiimimme on kasvanut Niklas...

Top-Engineeringin uusi brändi-ilme ja verkkosivut on julkaistu!

Top-Engineering on julkaissut uuden brändi-ilmeen ja ilmeen mukaiset verkkosivut. Meneillään oleva pandemia saattoi meidät ajattelemaan historiaamme...