Palvelumme

Risteilyalusten sisustusasennusten projektinjohto

Top-Engineering toimittaa risteilyaluksen sisustusasennusprojektin projektijohdon ja tilaajan tarpeiden mukaan myös alueet asennettuna. Top-Engineeringin tausta ja historia on laivanrakennusteollisuudessa, jonka piirissä olemme tehneet töitä viimeisten lähes 30 vuoden aikana sekä uusien rakennusvaiheessa olevien alusten että kunnostettavien risteilyalusten kanssa. Hankkeiden projektinjohdon lisäksi tärkeä osa työtämme on ollut sisustusasennukset lukemattomissa projekteissa. Asennustiimimme ovat tottuneet työskentelemään maailman eri telakoilla.

Visiomme on yhdistää risteilyalusten sisustusasennuksiin korkealaatuinen projektinjohto ja työskennellä parhaiden asennustiimien kanssa, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme parhaan lopputuloksen. Vuosikymmenten kokemus ja sitä kautta luodut suhteet ja kontaktit auttavat tunnistamaan parhaat tiimit ja hitsaamaan ne yhteen korkeatasoisen projektinjohdon kanssa. Työt ovat tehtävissä tiukankin aikataulun puitteissa. Johdamme projekteja huolellisesti, mikä mahdollistaa parhaat tulokset. Olemme maailman suurimpien ja arvostetuimpien laivasisustusalan kokonaistoimittajien luottokumppani laivanrakennus- ja telakkateollisuudessa.

Hankkeiden projektinjohdon lisäksi tärkeä osa työtämme on ollut sisustusasennusten käytännön toteuttaminen lukemattomissa projekteissa.

Hyttiasennukset

Määrällisesti yksi suurimmista yksittäisistä risteilyaluksen sisustusasennustöistä on hyttialueiden sisustustyöt. Top-Engineeringin tiimillä on
vuosikymmenten kokemus hyttialueiden sisustusasennuksista. Olemme toimittaneet menestyksekkäästi suuria sisustusasennusprojekteja eri asiakkaille sekä moduuleista että paikalla koottavista hyttikokonaisuuksista. Moderneissa risteilyaluksissa on tuhansia hyttejä, joiden asennuksessa pitää huomioida ja noudattaa tiukkoja aikatauluja, jotta pysyttäisiin aluksen luovutusaikataulussa. Top-Engineeringillä on vuosikymmenten kokemus telakalla tapahtuvista hyttialueiden sisustusasennuksista maailman suurimpien laivanrakentajien kanssa sekä rakenteilla olevien että kunnostettavien risteilyalusten osalta.

Kokemuspohjamme on sekä uusiin risteilyaluksiin asennettavissa että kunnostettaviin aluksiin asennettavissa hyttikokonaisuuksissa. Arvojemme mukaisesti toimitamme hyttiasennukset aina aikatauluun sidotusti ja tarkasti kaiken tyyppisiin risteilyaluksiin ja projekteihin aluksen ja projektin koosta riippumatta.

Hytti- ja sisustusasennuskokemuksemme käsittää hyttikokonaisuuksien kuljetus- ja nostotyöt, esivalmistettujen ja paikallaan koottavien hyttikokonaisuuksien asennustyöt, kansien päällystystyöt, lattioiden päällystystyöt, käytävien asennustyöt, kattojen ja seinien paneloinnit, ovien asennustyöt, huonekalujen asennustyöt sekä hyttialueiden oheistilojen rakennustyöt.

Kokemuspohjamme on sekä uusiin risteilyaluksiin asennettavissa että kunnostettaviin aluksiin asennettavissa hyttikokonaisuuksissa.

On-site supervision

Ulkoistettu työnjohto

Top-Engineeringillä on useita asiakkaita, joille olemme tuottaneet ulkoistettua työnjohtoa myyntipalveluna osana muuta sisustusasennuksen projektinjohtoa. Tarjoamme ulkoistetun työnjohdon palveluita sisustusasennusprojektin jokaiseen vaiheeseen. Teemme lyhyitä ja pitkäaikaisia työnjohtoprojekteja projektien pituuden vaihdellessa muutamista viikoista aina vuosiin asti.

Installation projects with project management

Asennusprojektit ja projektinjohto

Tarjoamme kokonaistoimittajaratkaisua risteilyalusten sisustusasennuksiin ja projektinjohtotehtäviin.

Top-Engineering yhdistää asiakkaan tarpeiden mukaan kaksi laivanrakennuksen tärkeää komponenttia samaan pakettiin: projektinjohdon ja asennustyöt. Johdamme projekteja huolellisesti ja vahvuutemme hoitaa sekä sisustusasennukset että asennusprojektien johtaminen mahdollistaa, että suuret ja tiukkaan aikatauluun sidotut sisustusasennusprojektit hoituvat aina ajoissa ja korkeatasoisesti. Otamme kokonaisvastuun sisustus- ja hyttiasennuksen projektinjohdosta ja asennuksesta toimittaaksemme asiakkaillemme parhaita tuloksia.